MARKKINOINTI

Panosta näkyvyyteen! Asiakkaanamme voit tehostaa yritysviestintää sekä parantaa myyntiä.
Teemme markkinointisuunnitelmat ja -toteutukset yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.


Terra - Verkkomarkkinointi

Verkkomarkkinointi

Hyvin suunniteltu verkkomarkkinointi on nopea ja kustannustehokas tapa lisätä myyntiä ja näkyvyyttä. Huolellakaan suunnitellut kotisivut eivät itsessään tuo näkyvyyttä ilman niiden markkinointia. Jos kävijämäärä sivuilla jää pieneksi, ei nettisivujen tuomaa mahdollisuutta ole osattu hyödyntää.

Teemme yrityksellesi suunnitelman verkkomarkkinointiin, kampanjan toteutuksen ja raportoinnin kampanjan tehokkuudesta. Tehokkaita verkkomainonnan muotoja ovat esimerkiksi bannerit, yrityshakemistot ja hakukonemainonta.

Analysoimme tarkasti, mitä näistä keinoista yrityksesi kannattaa hyödyntää. Kun kerätään tietoa mistä käyttäjät ovat yrityksesi kotisivuille tulleet, saat hyvän ohjenuoran mihin mainonta kannattaa jatkossa panostaa.

Haetaan yhdessä ratkaisu yrityksesi tarpeisiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›


Terra - Hakukonemarkkinointi

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla nostamme yrityksesi sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä toiveittesi mukaisilla hakusanoilla.

Kun verkkosivusi sijoitus hakukoneiden hakutuloksissa paranee, asiakkaasi löytävät sinut netistä helpommin ja nopeammin.

Lue lisää ›


Terra - graafinen suunnittelu - visuaalinen ilme

Graafinen suunnittelu

Onko yritykselläsi liiketoimintaa kuvaava yhtenäinen ilme?

Tarjoamme yrityskuvasuunnittelua graafiseen kokonaisviestintään saakka. Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme toteuttavat niin esitteet, logot, käyntikortit, julisteet ja tuotekatalogit kuin nettisivutkin.

Visuaalisuuteen ja persoonalliseen yritysilmeeseen panostaminen kannattaa, sillä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Yhtenäinen ja toimiva yritysilme viestii myös yrityksen ammattitaidosta.

Kysy lisää graafisen suunnittelun palveluistamme!

Yhteystiedot ›