MAAHANTUONTITerra maahantuo laadukkaat tuotteet

Korkeaa laatua ja erikoistuotteita

Terran maahantuontiyksikkö Suomen Tukkuri tarjoaa jälleenmyyjille korkeaa laatua ja erikoistuotteita, jotka on suunnattu kuluttajamarkkinoille.

Paljon erilaisia tuotteita

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa Smith&Wesson, KalaXO, Schrade sekä Keski-Euroopan menestysbrändi Urban Tool, jota Suomen Tukkuri maahantuo yksinoikeudella. Toimme myös Segway-tyyppiset henkilökuljettimet ja sähköskootterit Suomeen heti, kun 2016 kulkuneuvot laillistettiin tieliikenteeseen. Kysy tuotteita jälleenmyyntiin!

Tuotteet on jaettu tuoteryhmittäin omiin osastoihin, joissa maahantuontivastaavamme etsivät jatkuvasti uusia tuotteita maailmalta. Tuotteiden jälleenmyynnistä vastaavat kumppanimme ympäri Suomea ja Pohjoismaita. 

Tutustu tuotevalikoimaan:

Tukkuri.fi ›


Terra - ryhdy jälleenmyyjäksi - Suomen Tukkuri

Ryhdy jälleenmyyjäksi!

  • Tuomme maahan haluamasi tuotteet
  • Teemme tuotemäärittelyt ja testaukset
  • Vastaamme tuote-erästä maahantuontiin saakka

Täytä jälleenmyyjähakemus ja lähetä se kirje- tai sähköpostina meille lomakkeella olevien ohjeiden mukaan. Liitteeksi hakemukseen tarvitsemme kopion kaupparekisteriotteesta sekä viimeisimmästä tilinpäätöksestä.

Lataa jälleenmyyjähakemus


Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli haluat lisätietoa tai haluat ryhtyä jälleenmyyjäksemme, voit ottaa meihin yhtettä sähköpostilla: info@tukkuri.fi.


Smith & Wesson
Urban tool
schrade
Faulks
Kalaxo
Klever Sport metsästysvälineet
Packin' tee
Safari Sport
X3M1
VA
Hot Doll lelu koirille