KUSTANNUSTOIMINTA

Vuosittain julkaistavat Suomen Turisti-Infon Matkailijan käsikirja ja Matkailijan Talviopas ovat Terran kustannustoiminnan lippulaivoja.
Terra julkaisee myös Suomen tiekarttoja sekä viihteellisiä kirjoja lapsille ja aikuisille.


Matkailijan käsikirja - oppaasi kotimaan matkailuun

Matkailijan käsikirja

Kattava opaskirja kotimaan matkailijoille

Vuosittain julkaistavaan Suomen Turisti-Infon Matkailijan käsikirjaan on koottu kaikki kotimaan matkailussa tarvittava tieto kuntien tapahtumista, nähtävyyksistä, majoitus- ja ruokailupalveluista, ajanviettomahdollisuuksista sekä muista matkailupalveluista ja yrityksistä.

Käsikirjan laaja selviytymisopas sisältää ensiaputietoa sekä neuvoja lomailijan turvallisuuteen. Mukana on myös vuosittain vaihtuvia teemoja, kuten seikkailupuistot, Suomen kansallispuistot tai erikoiset ravintolat.

Opaskirja on kokonaisuudessaan Terran kustantama ja löytyy useimpien kauppojen ja huoltoasemien hyllyiltä. Turisti-Info -palvelu sisältää käsikirjojen lisäksi verkkopalvelun, nettilehden, Matkailijan palvelulinjan sekä TV/DVD-sarjan. Kokonaisuudella on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Turisti-Info on myös merkittävä mainosväline, josta tieto tavoittaa matkailijan.

Suomen Turisti-Info verkkopalvelu: www.turisti-info.fi
Matkailijan palvelulinja kuluttajille: 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm)
Yrittäjän palvelulinja: 0200 112 11

Turisti-Info.fi


Matkailijan Talviopas

Matkailijan Talviopas

Oppaasi kotimaan talvimatkailuun

Matkailijan Talviopas on Suomen talvimatkailun kattavin julkaisu, joka kokoaa sivuilleen suosituimmat matkakohteet ja matkailupalveluiden tarjoajat, talviaktiviteetit, laajan tapahtumakalenterin sekä paljon ajankohtaista asiaa matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun.

Opas on kehitetty matkailijoiden ja alan yrittäjien palautteen pohjalta ja sen tavoitteena tarjota mahdollisimman kattava kokonaiskuva Suomen talvesta ja talvitarjonnasta. Monessa perheessä loma suunnitellaan lasten ehdoilla, joten lapsinäkökulmakin on hyvin edustettuna oppaassa.

Matkailijan Talviopas on osa Suomen Turisti-Info tuoteperhettä ja tiiviisti mukana suomalaisessa matkailussa!

Matkailijan Talviopas: www.talviopas.fi
Matkailijan palvelulinja kuluttajille: 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm)
Yrittäjän palvelulinja: 0200 112 11

Talviopas.fi


Turisti-Infon tiekartat

Turisti-Infon tiekartat

Pysy kartalla!

Turisti-Infon karttajulkaisut tuovat matkakohteet, nähtävyydet ja palveluiden tarjoajat esille kätevästi Suomen kartan yhteydessä. Karttakokonaisuuteen kuuluvat koko Suomen kattava Matkailijan tiekartta sekä neljä alueellisesti jaoteltua karttaa.

Kartta kulkee kätevästi mukana autossa tai repussa. Se sopii myös näyttäväksi seinäkartaksi.

Tilaa kartta omaksi numerosta 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm) tai sähköpostilla osoitteesta info@turisti-info.fi

Tutkimusmatkat.fi: Aarrekartta


Aarrekartta

Aarrekartta

Suomen hauskin tiekartta!

Aarrekartta on hauska Suomen tiekartta lapsiperheille ja lapsenmielisille seikkailijoille. Kartalle on koottu kattava valikoima lasten suosikkikohteita, kuten huvipuistot, eläinpuistot, lomakohteet, kylpylät ja muita lapsiperheille hyödyllisiä palveluita sekä vetovoimaisia yrityksiä ja palveluiden tarjoajia.

Aarrekartasta löytyy myös puuhatehtäviä

Kartan kääntöpuolelta löytyy mukavia puuhatehtäviä, arvoituksia, sanaleikkejä ja vitsejä. Tämä puuhakartta kulkee matkassa mukana ja tarjoaa samalla tekemistä perheen pienimmille!

Kysy lisää ja tilaa Aarrekartta omaksi sähköpostitse osoitteesta tilaa@terra.fi

Tutkimusmatkat.fi: Aarrekartta


Ellan ja Veikon Tutkimusmatkat

Ellan & Veikon Tutkimusmatkat

Värikkäitä lukukokemuksia lapsille

Ellan ja Veikon tutkimusmatkat – kirjasarjan kohderyhmänä ovat 1-10-vuotiaat lapset. Ella ja Veikko seikkailevat niin sanotussa ”aikuisten maailmassa”, eli tutustuvat muun muassa tietotekniikan saloihin, pikkunikkarointiin ja remonttihommiin, leikkivät prinsessaa sekä tutustuvat eri ammatteihin. Pirteästi kuvitettu kirjasarja puhuttelee ja innostaa niin lapsia kuin iltasatua lukevia vanhempiakin.

Kirjojen tarkoituksena on antaa lapsille uusia virikkeitä ja tukea kehitystä tutustuttamalla lapsille haasteellisia asioita jo nuoresta pitäen, jolloin uusia asioita on vielä helppo sisäistää. Kirjojen avulla lapset voivat opetella sanat myös englanniksi, mikä tukee lapsen monikielisiä valmiuksia ja antaa hyvät eväät kielten opiskeluun tulevaisuudessa. Ella ja Veikko haluavat jakaa viisautta, älyä ja menestystä kaikille lapsille!

Tähän mennessä kirjasarjasta ovat ilmestyneet Nörttiopus, Pikku Lääkäri, Pikku Remontoija, Pikku Automies, Pikku Erämies ja Prinsessaopus.

Tutkimusmatkat.fi


Hauska Selewiytymisopus opaskirja

Selewiytymisopus

Hauska käsikirja uusavuttomille ja suomalaisille urhoille

Selewiytymisopus on hurtilla huumorilla, mahtavalla menolla ja tiukalla etukenolla toteutettu käsikirja suomalaisille uusavuttomille tai Moskuksi halajaville urhoille. Kirja esittelee tarkkoine ohjeineen ja kuvituksineen sekä menneen ajan että tämän päivän toimintaa ja leikkejä niin lapsille kuin lapsenmielisille aikuisille.

Selewiytymisopuksessa on kaikki mitä tarvitsee tietää, kun haluaa tehdä vaikutuksen kumppaniin tai tovereihinsa suomalaisella viehätysvoimalla tai kun tarvitsee selviytyä tiukoista tilanteista.

Opas sisältää muun muassa vinkkejä kuinka toimia lavatansseissa, booli- ja ruokaohjeita, erätaitoja, romantiikkaa, lelu- ja leikkiohjeita lapsille, saunojan salat sekä perinteikästä juhannuksen viettoa unohtamatta selviytymisohjeita krapulasta. Kirja on hauska lahjaidea ja se sopii niin tee-se-itse-miehille kuin huumorintajuisille uusavuttomillekin!

Selewiytymisopus.fi